Cum e la Therme București pentru copii (sub 3 ani)

Cum tocmai m-am întors de la Therme București vroiam să vă împărtășesc câteva informații despre ce gasiți acolo și ce puteți face dacă aveți un copil (sub 3 ani). În primul rând intrarea pentru copii sub 3 ani este gratuită și nici nu mi s-a cerut vreun document să dovedesc acest lucru (restul tarifelor le găsiți pe siteul oficial).

Dacă mergeți în weekend aveți foarte mare grijă la ora la care ajungeți, astăzi, pe la ora 11, deja se atinsese capacitatea maximă și nu se mai permiteau intrări. Așa că plecați din timp sau urmăriți pagina oficială Therme București pentru a vă informa asupra capacității de locuri disponibile. Cum în weekend se deschide la ora 8, noi am ajuns unde aproape ora 9 și deja era destulă lume.
Vestiarele sunt destul de încăpătoare astfel încât să încapă acolo atât hainele unui adult cât și ale copilului care îl însoțește iar cabinele de schimbat sunt generoase ca dimensiuni, astfel încât să poți schimba copilul fără probleme.
Cum am mers la Therme în special pentru distracția copilului nu am intrat decât în zona Galaxy. Apa este caldă iar aerul din coplex de asmenea este cald, deci nici o problemă pentru copiii mici. Pisicina cu valuri nu este adâncă, ba chiar la scări are undeva la 10 cm așa că copilul se poate juca/bălăci în voie (mai spre mijloc nivelul apei crește treptat). Este totuși recomand să stați lângă el deoarece valurile sunt relativ puternice iar un copil mic poate fi doborât sau dezechilibrat de ele. Și chiar dacă nu pățește nimic se poate speria iar apoi e posibil să nu mai vrea în apă. Espe permisă intrarea cu colac sau cu alte obiecte de înot (gen aripioare) iar la Therme au și pot fi folosite de copii (gratuit) baghete din spumă.
Zona de topogane este împărțiță pe 3 secțiuni în funcție de nivelul de dificultate. Există chiar și 2 topogane pentru copii sub 14 ani (unde adulții nu au voie) pe care cei mici se pot da în siguranță. Ce e important, zic eu, este ca înainte de a se de, dacă nu s-a mai dat niciodată, să îl avertizați asupra faptului că la finalul topoganului se va opri în apă unde e posibil să se stropească și să îi intre apă în ochi/gură/nas. Altfel se poate speria. Pe tobonagele mari, unde te poți da doar cu colac special, nu am înțeles exact dacă copii mici au voie sau nu deoarece când am mers să ne dăm prima dată, mi-au permis accesul cu condiția să îl țin eu. A doua oară (când era alt domn de la personal) nu mi-a mai fost permis accesul.
Există o zonă de unde pot fi achiziționate diverse băuturi (apă, suc de fructe, suc carbogazos) cu prețuri decente (spre exemplu apa e 2 lei iar sucul 5 lei) cât și diverse chestii de mâncare (pizza, hot dog, etc).
Există o zonă de șezlonguri, cuiere unde pot fi atârnate prosoapele cât și un fel de cuțiuțe unde puteți depozita prosoape/halaturi.

Per total, Therme București, în special zona Galaxy este un loc bun de distracție pentru cei mici (chiar și sub 3 ani).

Pentru a ajunge la Therme București (dinspre București) mergeți pe DN1 până treceți de Otopeni și imediat după pădure veți descoperi un drum care face la dreapta spre complex (drumul este marcat cu niște steaguri inscripționate). La plecare, când ajungeți la DN1 faceți dreapta (că așa e obligatoriu) apoi în câtiva metri faceți din nou dreapta (prin tunelul care merge pe sub DN către Hornbach). Când ieșiți din tunelul faceți din nou dreapta și veți ajunge la DN (unde evident că veți face din nou dreapta către DN).


Nici un comentariu pentru Cum e la Therme București pentru copii (sub 3 ani)

Lasă un comentariu