Loc de joacă pentru copii sub 3 ani (sub supravegherea părinților)

În diverse mall-uri din București unde am descoperit locuri de joacă pentru copii una din reguli face referire la vârsta copilului și de obicei limita este de (minim) 3 ani.
Din fericire am descoperit un loc de joacă și pentru copii sub 3 ani.

Loc de joacă pentru copii sub 3 ani (sub supravegherea părinților)

În Afi Cotroceni, la Zorky’s Planet vârsta nu mai e neapărat o problemă. Ba mai mult de atât părintele poate intra și el în locul de joacă pentru a-l supraveghea pe cel mic.
Tariful este de 35 de lei (nu știu exact dacă depinde de oră sau zi) iar pentru această sumă în locul de joacă pot intra atât copilul cât și părintele însoțitor. De asemenea nu există o limită de timp, pentru acest tarif se poate sta toată ziua, se poate chiar pleca și reveni pe parcursul zilei.

De asemenea nu prea există limitări nici pentru părinte în a folosi distracțiile din locul de joacă. Și aici mă refer în special la folosirea toboganului gonflabil împreună cu cel mic sau explorarea locului de joacă. Evident părinții nu pot face chiar tot ce au voie cei mici (spre exemplu nu au voie să sară pe trambulină, sau să se plimbe cu mașinuțele) dar pot supraveghea și ajuta copilul pentru a se bucura de minunățiile puse la dispoziție.

Așa că dacă într-o zi ploioasă nu aveți idei cum să mai țineți ocupat copilul puteți da o fugă până la Zorky’s Planet din Afi.


Un comentariu pentru Loc de joacă pentru copii sub 3 ani (sub supravegherea părinților)

  1. Fărcaş Gelu Dănuţ
    3 aprilie 2015

    Va invit si pe http://www.petrecericopii.eu, un catalog online gratuit cu locuri de joaca si firme de organizari petreceri pentru copii.

Lasă un comentariu