Rotarix, vaccinul pentru rotavirus. Cel mai mic preţ în Bucureşti

Virusul Rotavirus produce gastroenterită (diaree şi vărsături) la mulţi din copiii din România. Unul din mediile în care acest virus se transmite cu uşurinţă este grădiniţa (creşa). Prin urmare dacă nu intenţionaţi să duceţi copilul la creşă (grădiniţă) vaccinarea cu împotriva acestui virus nu mai devine chiar atât de presantă.

Dacă vreţi însă să fiţi siguri că vă protejaţi copilul împotriva infecţiei cu Rotavirus aveţi la dispoziţie, printre alte vaccinuri şi Rotarix.
Rotarix costă aproximativ 265 de lei iar cel mai mic preţ l-am găsit la Farmacia Tei. Din păcate nu puteţi cumpăra online vaccinul, este obligatoriu să vă deplasaţi în farmacie şi de asemenea să aveţi şi reţetă pentru acest vaccin.

Nu sunt cadru medial, nu am pregătire medicală deci nu sunt în măsura să vă spun dacă trebuie sau nu să vă vaccinaţi copilul împotrvia rotavirus. Sunt doar un părinte căruia doctorul i-a explicat care este treaba cu Rotavirusul şi Rotarix iar eu (de fapt noi) am considerat că e bine să vaccinăm copilul.

Întrebaţi medicul pediatru, documentaţi-vă (dacă simţi nevoia) iar în final alegeţi ce consideraţi că e mai bine pentru copilul vostru.


Nici un comentariu pentru Rotarix, vaccinul pentru rotavirus. Cel mai mic preţ în Bucureşti

Lasă un comentariu