LEGO Duplo (jucării pentru copii cu vârsta între 1 și 5 ani)

Copiilor le place să construiască iar astăzi o să vă povestesc de ce LEGO Duplo poate fi o alegere foarte bună. Dar în primul rând, câteva cuvinte despre LEGO Duplo.

LEGO Duplo

LEGO Duplo este o gamă specială de cărămizi LEGO dedicate copiilor cu vârsta între 1 și 5 ani (au dimsneiunile mai mari decât cărămizile normale LEGO pentru a nu fi înghițite de cei mici dar și pentru a putea fi folosite cu ușurință de către cei mici). Ba mai mult sunt compatibile și cu cărămizile standard LEGO.

Ok și acum vine întrebarea, de ce să alegem această marcă ținând cont că pe piață sunt multe tipuri de jucării de acest gen (cărămizi de construit).
Vă spun de ce am ales eu. Pentru că, în ultimul an am achiziționat sau am primit diverse cuburi de construit însă din păcate nu sunt compatibile între ele așa că nu pot fi realizate chestii mai complexe. De când am trecut la LEGO Duplo treabă e mai simplă. Am luat azi o cutie iar peste o săptămână altă cutie, acum le pot folosi împreună pentru a construi diverse chestii complexe sau scenete elaborate.
ALte avantaje ale LEGO Duplo:
– culori vii, atrăgătoare pentru copiii mici
– sunt construite din materiale de calitate
– au diverse seturi pentru învățarea de către copii elementelor de bază (cifrele, culorile, fructele, animale domestice, etc)

Dacă v-am convins vă recomand să începți cu o placă pentru construcții și un set de mașini creative.

Și da, e posibil ca prețul jucăriilor și seturilor de jucării din gama LEGO Duplo să fie mai mare decât jucării similare însă eu consider că își merită banii.


Nici un comentariu pentru LEGO Duplo (jucării pentru copii cu vârsta între 1 și 5 ani)

Lasă un comentariu