Kiddo Play Academy – probabil ce mai mare și mai diversificat loc de joacă pentru copii (la interior)

Kiddo Play Academy este un loc de joacă pentru copii (la interior) situat în incinta Băneasa Shopping City. Mai exact este situat în partea din stânga (cum te uiți spre Carrefour) în zona cu Mobexpert. Accesul se face cu ajutorul scărilor rulante, locația fiind la etaj.

Kiddo Play Academy – preț intrare
Kiddo Play Academy este un loc de joacă destinat copiilor cu vârste între 2-13 ani iar tarifele sunt de 45 ron de luni până vineri iar în weekend și sărbători tariful de intrare este de 65 de ron. Prețurile includ timp nelimitat de acces (noi am fost dimineața iar apoi am revenit și după amiază fără a mai plăti nimic) iar 2 adulți pot intra gratuit cu un copil. Orice adult în plus va plăti 12 ron.
Plătind taxa de intrare copii au acces la aproape toate jocurile disponibile în locație (le voi detalia în continuare) cu excepția
– zonei speciale de cățărări (pe diverse tipuri de pereți, cu hamuri de siguranță) unde tariful (pentru 1 oră) este de 30 de ron în timpul săptămânii și 35 de ron în weekend și sărbători.
– camera cu lasere unde accesul se fac pe baza unei fise care costă 10 ron

Kiddo Play Academy - pret intrare

Programul de intrare este de la ora 10 la ora 21, de luni până duminică.

Cum spuneam, părinți au acces gratuit in incintă și pot supraveghea și chiar juca cu copii. Copiii trebuie să stea fără încălțăminte (însă cu șosete) iar adulți pot sta fie cu încălțăminte (peste care se pun „șosete” speciale de plastic, puse la dispoziție gratuit în locație) fie pot sta și ei în șosete.

Acum, cum se pot distra copiii la Kiddo Play Academy.

Există o zonă cu diverse trase de cățărat, tobogane, piscină cu bile de plastic, tuneluri, trambulină, etc. care este principală atracție a copiilor.
Pentru copiii cu vârste mici există o zonă specială (cu distracții pentru ei) unde se găsesc: o piscină cu bile, un carusel, un pian acționat cu picioarele și diverse alte jocuri pentru cei mici.
Mai există o zonă pentru dans (cu scenă, costume, xbox cu kinect), o zonă pentru pasionații de LEGO și o zonă pentru cei care vor să coloreze.
De asemenea, pentru dezvoltarea vitezei, coordonării, inteligenței, sunt diverse jocuri destinate copiilor: pot face un traseu cu diverse tuburi prin care cad bile, pot alerga pe niște culoare speciale cronometrate, pot construi diverse chestii folosind niște forme foarte mari, se pot juca apăsând cât mai rapid posibil pe niște bile care se aprind cât si alte distracții pe care vă las să le descoperiți.

Kiddo Play Academy - loc de joaca pentru copii

Există de asemenea o zonă de servire a mâncării și băuturilor ce se achiziționează din incita locului de joacă (nu sunt permise cele aduse de afară) cât și niște separeuri pentru petreceri private de copii.
Zona este foarte mare, aerisită, curată iar personalul foarte prietenos și atent cu copiii.

Singurele lucruri negative sunt faptul că pe site nu sunt detaliate tarifele de intrare cât și cele pentru petreceri private (măcar așa orientativ), dar astea sunt niște lucruri minore. De asemenea ar fi putu fi introduse tarife fracționare (pentru 3,5 ore).

Per total însă locul de joacă este excelent pentru copii.


Nici un comentariu pentru Kiddo Play Academy – probabil ce mai mare și mai diversificat loc de joacă pentru copii (la interior)

Lasă un comentariu