Decât profesori şpăgari mai bine un coş cadou

Se apropie Paştele şi e normal, se dau cadouri. Cadouri pentru rude, cadouri pentru angajaţi, cadouri pentru prieteni,cadouri pentru profesori.
Așa că dacă sunteţi în căutarea unui cadou de Paşti pentru profesori, a unei idei de cadou puteţi arunca o privire şi către Coşuri Paste

Dacă vă gândiţi la preţ, un aspect relativ important atunci când vine vorba de cumpărarea unui cadou vă pot spune că preţurile pentru un coş cadou de Paşti (de pe siteul menţionat mai sus) pleacă de la aproximativ 20 de lei şi ajunge până undeva la peste 1500 de lei. Adică se găsesc pentru toate bugetele şi exigenţele.

Iar dacă cumpărarea de cadouri este realizată de o societate comercială prin intermediul platformei online Gourmet Gift (în perioada 17 martie – 15 aprilie 2014) se poate câştiga şi un premiu. Mai exact din toate societățile comerciale care comandă cadouri prin intermediul platformei menţionate se va desemna (prin tragere la sorţi în data de 23 aprilie) câştigătoarea iar premiul constă în returnarea sumei aferente comenzii, în limita sumei de 10.000 RON.

Alternativ, dacă toată procedura e prea simplă şi elegantă pentru dumneavoastră puteţi alege să aşteptaţi până când, un profesor cu iniţiativă, vă impune să donaţi o anumită sumă pentru cadourile profesorilor de Paşti.


Nici un comentariu pentru Decât profesori şpăgari mai bine un coş cadou

Lasă un comentariu