Cum să alegi o maşinuţă pentru bebeluşi

Pentru că recent am fost în căutarea unei asemenea „jucării” o să vă povestesc în câteva cuvinte despre cum să alegi o maşinuţă pentru bebeluşi

Evident primul pas este preţul, este foarte important care este suma de bani pe care doriţi să o cheltuiţi pe o maşinuţă pentru bebeluşi şi de asemenea care este preţul maxim pe care îl puteţi oferi (în cazul în care găsiţi ceva de calitate dar care este un pic mai scump decât preţul pe care îl aveați îm minte iniţial).

Apoi contează vârsta bebelușului, astfel trebuie să aveți în calcul ce poate şi ce i-ar place bebelușului să facă într-o masinuţă. Este nevoie de suport pentru picioare ? Sistem de protecţie pentru a nu cădea de pe maşinuţă ? Pedale ? Mâner (eventual uşor detaşabil) prin care să împingeți maşinuţa * ?

De asemenea, înainte de a cumpăra o maşinuţă pentru bebeluşi investigaţi puţin dacă produsul vine deja asambalt şi dacă nu, cât de complicat este să vă ocupaţi de acest aspect.

Un alt aspect ar fi materialele din care e construită maşinuţa şi cât de fiabile par a fi pentru că o maşinuţă de acest gen riscă să fie trântită, buşită, rostogolită, etc.

Iar în ultimul rând, dacă se poate, vedeţi dacă bebelușul este intersat de o maşinuţă. Altfel vă puteţi orienta către alte jucării de exterior.


Nici un comentariu pentru Cum să alegi o maşinuţă pentru bebeluşi

Lasă un comentariu