Tapping Skill Test

Tapping Skill Test este un nou joc gratuit lansat pentru Windows 10. Cum se deduce si din titlul acestuia, jocul consta in testarea vitezei de reactie pe dispozitivele cu touch. Pentru cei care nu au ecran cu touch screen jocul poate fi jucat si folosind mouse-ul insa evidebt viteza de reactie va fi mai mica.

Tapping Skill Test are 5 mini jocuri:

1. Air Hockey, unde scopul jocului este de marca un gol in poarta adversarului. Jocul este similar cu cele care se gasesc in salie de jocuri. Air Hockey poate fi jucat contra calculatorului sau la dublu.

2. Reflexes age measurement, unde scopul jocului este sa apsati cat mai rapid pe butonul care se aprinde. La sfarsitul timpului veti primi o estimare in functie de viteza de reactie.

3. Oder, unde scopul jocului este sa apsati pe cifrele de pe ecran, in ordine crescatoare si cat mai repede posibil.

4. Jump, unde scopul jocului este sa ajungeti cu personajul pana la lini de sosire, sarind de pe o platforma pe alta. Acest mini joc are 10 nivele. Din pacate insa este destul de greu.

5. Tapping speed, unde trebuie sa apsati cat mai repede pe ecran.

Per total Tapping Skill Test este un joc amuzant si chiar captivant as putea spune. Tinand cont ca este gratuit il puteti testa din Windows Store.


Nici un comentariu pentru Tapping Skill Test

Lasă un comentariu